Babysangkurs fra 27. oktober til 15. desember

Tidspunkt: Kl 11.15 - 11:55

Dager: Onsdager på disse datoene: 27/10, 3/11, 10/11, 17/11, 24/11, 1/12, 8/12 og 15/12.

Sted: Løten folkebibliotek

Pris: Gratis deltakelse (for innbygere i Løten). Vu har kun plass til 12 deltakere etter først til mølla prinsippet.

Tilbudet er livssynsnøytralt.

Meld deg på (via Speedadmin) og registrer deg her:

Påmelding babykurs

Innholdet i babysangkurset

Her blir det sangleker, regler, gyngesanger, godnattsanger, stellebordsanger fra et felles nasjonalt repertoar og lokal folkemusikk. Babyen elsker stemmen til sine foreldre. Sangen er et lekent kommunikasjonsredskap som knytter foreldre og barn tett sammen. Det at man synger er det viktige, ikke kvaliteten på sangen.

Vi retter ekstra fokus på et lokalt repertoar av tradisjonelle bånsuller, sanger, småstubber og stev og regler for å bygge/ skape/ utvikle lokal tilhørighet og identitet og felleskap.

Kursleder i høst er Kristine Lundsbakken.

Har du spørsmål?

Kontakt Ola Røndahl (konstituert kulturskolerektor) på tlf. 97 48 66 15/ ola.rondahl@loten.kommune.no
eller Helga Arneberg (fagleder helsestasjonen) på tlf. 62 56 41 64/ helga.arneberg@loten.kommune.no

Velkommen!