Staskvelden som skulle vært i mars 2020 måtte avlyses på grunn av Covid, og ble senere erstattet av en enklere «Stasmiddag» på Kilde. -Men vi gleder oss til å endelig arrangere Staskveld igjen den 16. januar 2022, forteller kulturrådgiver Hanne Mette Walhovd Paulsen. Da blir det utdeling av kultur- og ildsjelprisen for både 2020 og 2021, samt blomster og pengesjekk til diverse medaljevinnere fra Løten.

I 2020 var det Anne Berit Ommundsen som ble tildelt kulturprisen og Bjørn Monsbakken ildsjelprisen, og disse skal hedres under Staskvelden. Hvem som får disse prisene for 2021 skal bestemmes av driftsutvalget med ordfører den 16. november. Det kom inn mange forslag på kandidater innen fristen 1. oktober, forteller kulturrådgiveren videre, som konstaterer at det er et stort engasjement rundt frivilligheten i Løten. De to heldige vinnerne får 12 000 kroner hver, og et diplom signert av ordføreren


Velkommen til Løten kino 16. januar 2022

Vi gleder oss til å endelig kunne invitere til en skikkelig Staskveld der vi hedrer pris- og medaljevinnerne fra Løten! Thomas Seltzer stiller som konferansier, rockebandet «The Halloween Project» og Storbandet kommer, i tillegg til flere kulturinnslag. Vi håper å fylle opp hele kinosalen 16. januar, så sett av datoen!