• Det er kun personer over 18 år som skal registrere seg for vaksinering 
 • Du skal også melde at du ikke ønsker å vaksinere deg, slik at vi har oversikt 
 • Du må svare på hvem som er din fastlege og noen spørsmål om din egen helse, slik at du havner på rett plass i vaksinekøen. Hopper du over å svare, kan du havne lenger bak i køen. 
 • Når du har registrert deg vil du få en bekreftelse på SMS om at registreringen er mottatt. 
 • Du logger ut ved å lukke nettleservinduet. Du vil bli bedt om å logge inn eller bruke pinkode neste gang. 
 • Du kan be om at informasjonen slettes etter at vaksineringen er over.  


Tre alternativer for registrering 

1. Registrer deg selvRegistrer deg i helseboka digitalt

 1. Klikk her for å registrere deg digitalt 
  Du vil da komme inn i vårt registreringssystem.Vi anbefaler at dere gjør registreringen ved hjelp av datamaskin eller nettbrett og nettleseren Google Chrome.
 2. Logg deg inn ved å bruke kodebrikke til BankID eller BankID på mobil.
 3. Deretter skal du registrere fødsels- og personnummertelefonnummer og svare på spørsmålene som stilles. Kommunen vil bruke telefonnummeret du registrerer til å informere deg om videre vaksinasjonsprosess. Dersom du selv ikke har mobiltelefon, må du registrere mobiltelefonnummeret til noen som kan bistå deg med å bestille time til vaksinasjon når det blir din tur til å vaksineres.

Se film her om hvordan du registrerer deg:

 

 

 

2: Få hjelp av pårørende eller en venn for registrere deg

 1. Klikk her for å registrere deg digitalt Registrer deg i helseboka digitalt
 2. Den som hjelper deg, må logge seg inn ved å bruke sin egen kodebrikke for BankID eller BankID på mobil. Hjelperen skal ikke registrere opplysninger om seg selv, men legge inn relevante opplysninger om deg.
 3. På nettsiden skal dere registrere ditt fødsels- og personnummertelefonnummer og svare på spørsmålene som stilles. Spørsmålene gjelder om du ønsker å ta vaksine, om du er i en risikogruppe, og helsetilstand,
  Kommunen vil bruke telefonnummeret du registrerer, til å informere deg om videre vaksinasjonsprosess. Dersom du selv ikke har mobiltelefon, må du registrere mobiltelefonnummeret til noen som kan bistå deg med å bestille time til vaksinasjon når det blir din tur til å vaksineres.
 4. Dersom du registrerer på vegne av andre må du sørge for at den du registrerer for samtykker til dette.

 

3: Ring vaksinasjonstelefonen

 1. Ring vaksinasjonstelefonen på 40 40 31 01.
  Åpningstider: hverdager 10.00-14.00. 

  Der får du nødvendig hjelp til å registrere opplysningene om vaksinasjonen. Vær oppmerksom på at det kan være ventetid på telefonen dersom pågangen blir stor.
 2. Når du har registrert deg, vil du bli varslet på SMS når det åpnes for at du kan få vaksine.
  Dersom du har oppgitt en annen persons telefonnummer, må du forsikre deg om at vedkommende varsler deg når det kommer en SMS fra Løten kommune om at det er mulig å bestille tid til vaksinasjon.
 3. Når du har mottatt SMS om at det åpnes for timebestilling, må du enten selv eller ved hjelp fra andre, logge deg inn på samme nettsted og bestille time for vaksinering.