Click here if you want this page in another language (Google translate) 

Det er opprettet et digitalt registreringssystem hvor du kan registere om du ønsker koronavaksine eller ikke. Her kan du gi kommunen beskjed om du vil ta vaksinen eller ikke og sette deg i kø slik at du får sms når det er din tur. Rekkefølgen på vaksineringen er gitt av nasjonale myndigheter.

Om du ikke kan registrere deg på nett eller få pårørende til å hjelpe deg, så kan du ringe vår publikumstelefon for hjelp. Den er åpen alle hverdager mellom kl 10.00 og 14.00. Telefonnummeret er 40 40 31 01. 

De som allerede har blitt kontaktet pr telefon trenger ikke å registrere seg. 

Det vil kunne ta lang tid fra man registrerer seg og til man kan bestille time. Dette avhenger av hvilken prioriteringsgruppe man tilhører, og hvor mange vaksinedoser som er tilgjengelig per uke.

Les brukerveiledning for registrering her
 


Sjekk også at du er oppført med korrekt mobilnummer og e-postadresse i kontakt- og reservasjonsregisteret. Kommunen bruker mobilnummeret du har lagt inn i registeret for å kontakte deg når du får tilbud om korona-vaksinering.

For helsepersonell 

Om du bor i en kommune og og jobber i en annen så kan du registrere deg i begge kommunene. Du tar da det tilbudet om vaksinering som kommer først. Når du er vaksinert går du inn og endrer registreringen din i den andre kommunen til at du ikke ønsker vaksine, med den begrunnelsen at du allerede er vaksinert. 


Timebestilling

Når det er din tur i køen, vil du motta SMS fra Løten kommune om at det er åpnet for at du kan bestille time. Du kan bestille time selv ved å klikke på lenken i SMS`en.  

Om du har spørsmål eller trenger hjelp; ring kommunens vaksinasjonstelefon, 
40 40 31 01 på hverdager mellom kl 10.00 og 14.00. 

Når du bestiller time skal du bestille for vaksinering av både dose 1 og dose 2. I tillegg må du fylle ut egenerklæring for vaksinasjon, dette finner du her.

Deretter vil du motta en bekreftelse på timebestillingen på SMS. Om du ikke mottar SMS innen én time, ring 40 40 31 01 for å sjekke at bestillingen er i orden. 

Dersom du blir syk eller havner i karantene er det viktig at du ikke møter opp på vaksinasjonsstedet, men melder ifra til kommunens vaksinasjonstelefon, tlf. 40 40 31 01.
E-post: 
vaksine@loten.kommune.no

Se denne filmen om hvordan du registrerer deg:

 

 

 

Når du får vaksinen 

  • Sprøyten settes i overarmen. Vi anbefaler at du har på deg en t-skjorte eller trøye slik at det er enkelt å sette sprøyten i overarmen din. 
  • Under vaksineringen sitter du i et rom sammen med andre.
  • Etter vaksineringen vil du bli bedt om å vente på vaksinasjonsstedet i minst 20 minutter
  • Du vil få utdelt munnbind på vaksinasjonsstedet, og du må følge gjeldende råd i forhold til håndhygiene og avstand.
  • På grunn av strenge smittevernregler slipper du dessverre ikke inn i vaksinasjonslokalet før oppsatt time. Møt derfor ikke opp for tidlig.
  • Husk å ta med legitimasjon.